Nieuws2022-03-03T21:39:26+01:00

Nieuws

2704, 2022

Pre-season toernooi

april 27th, 2022|

We gaan er weer voor! Laatste weekend van augustus.

Voor wie?
Alle heren, dames en jeugd teams die interesse hebben kunnen zich aanmelden.

Wanneer precies?
Heren en dames spelen op zaterdag 27 augustus , jeugd op zondag 28 augustus

Wat is er nog meer?
De EHBO natuurlijk, heel veel lekker eten en drinken, een BBQ, een feestavond op zaterdag en heel veel gezelligheid. Oh ja, er staan ook weer tenten langs het veld voor teams die willen blijven overnachten.

Meer info op OCTOPUSTOURNAMENT.NL en FACEBOOK.COM/OCTOPUS15S

403, 2022

de Harde Leerschool

maart 4th, 2022|

Onze rugby kernwaarden respect, discipline, solidariteit, integriteit en passie, die wij ten toon spreiden op en om het veld en in het clubhuis. Laten wij nu ook zien buiten de club en in de maatschappij. Wij stellen ons veld, clubhuis en een aantal leden i.s.m. de omliggende gemeenten beschikbaar aan De Harde Leerschool.

Wat doet de Harde Leerschool?
Stichting De Harde Leerschool biedt (jong)volwassen mannen van 18 jaar en ouder, die om wat voor reden dan ook in de maatschappij tussen wal en schip vallen, een nieuwe kans om weer actief en positief deel te nemen aan die maatschappij en helpen hen om nieuwe stappen te zetten richting werk of een opleiding.

Hoe zij dit doen?
Door rugby in te zetten als middel om te komen tot een blijvende gedragsverandering. Rugby is een sport van vallen en opstaan en door middel van […]

2502, 2022

Rugby in de modder

februari 25th, 2022|

Onze jeugd Octopussers hadden weer een heerlijk moddergevecht gehouden tijdens de training. Nu eerst een week carnavalsvakantie en 8 maart starten we de trainingen weer op. Ben jij tussen de 6 en 17 jaar oud of ken je iemand in die leeftijd, voel je vrij en welkom om een keer mee te trainen.

Rugbyen in de modder? Dan gaan de slidings wel heel gemakkelijk! Hoe gaaf is dat!!

1302, 2022

Vrijdagavond clubavond

februari 13th, 2022|

Een aantal jaren geleden was er een beslissing genomen om de vrijdag training naar de donderdag te verplaatsen, dit omdat de Colts met de Senioren mee gingen trainen en de Colts hun wedstrijden op zaterdag speelden en dus niet daags voor de wedstrijd een training konden afwerken. Verwacht werd dat de clubavond op vrijdag zou blijven of zich naar de donderdag zou gaan verplaatsen. Donderdag is het niet geworden en zonder een training werd de vrijdagclubavond maar door weinige gerespecteerd. En nu, de laatste 2 jaar met corona is de bar helemaal beperkt open geweest. Waarschijnlijk gaat er nu een postlockdowntijdperk aanbreken, en is het tijd voor een frisse start.
 
602, 2022

Locatie Octopus I verzet naar Boxtel

februari 6th, 2022|

Wegens de aanhoudende regen vandaag 06/02 is het veld van Octopus aan de Aalstweg niet goed bespeelbaar. Gelukkig zijn onze vrienden van Rugby Club Ducks zo flexibel en gastvrij om hun veld beschikbaar te stellen.

Wedstrijd gegevens:
Rugbyclub Octopus – Rugbyclub Tovaal
Kickoff: 14:30
Locatie: Rugby Club Ducks,
De Voetboog 22, Boxtel

Wie zien we daar onze strijders aanmoedigen?

2001, 2022

Afscheid van een strijder!

januari 20th, 2022|

Verdrietig, maar met warme en dankbare herinneringen moeten wij jullie helaas informeren dat afgelopen week onze oud-strijder en prominent lid Mark van Bommel op 53-jarige leeftijd is overleden. Ondanks we allemaal wisten dat dit eraan zat te komen is het moeilijk te bevatten dat Mark er niet meer is. De gangmaker bij alle feestjes en altijd aanwezig bij de vele buitenlandse trips en toernooien. Mark hield van gezelligheid, lekker eten en drinken en was altijd de laatste persoon die z’n slaapzak wist te vinden. Hij is bekend bij onze vele bevriende clubs uit binnen- en buitenland door zijn vrolijke, sympathieke, energieke en humoristische persoonlijkheid.

Als jeugdspeler is Mark begonnen bij Octopus en al gauw was hij bekend om zijn onnavolgbare en mooie schijnbewegingen die wij zelfs hebben kunnen zien tijdens de laatste […]

2011, 2021

Octopus II v Breda III verzet

november 20th, 2021|

 De wedstrijd  Octopus II tegen Breda III van zondag 21 november gaat niet door. De inhaaldatum wordt 5 december om 13:00 in Uden.

2011, 2021

Geen publiek meer langs de lijnen

november 20th, 2021|

Zondag 14 november 2021, een heerlijke zonnige herfstdag in Uden. De wedstrijd tussen de nummer twee in de competitie Rugby Club Delft tegen de nummer drie, Octopus. De eerste dag met nieuwe maatregelen dus spelen zonder publiek wat normaliter is grote getale aanwezig is aan de Aalstweg. Deze zondag dus verrassend veel wisselspelers langs de kant, een verzameling van hondenbezitters en andere toevallige passanten in Park Moleneind. De enige echte supporter binnen de velden zien we op de foto die onder toeziend oog een heerlijke pot gezien met 16-9 winst voor Octopus I.

1910, 2021

Boodschap van onze 3 Oranje helden

oktober 19th, 2021|

𝘔𝘦𝘦𝘴, 𝘔𝘪𝘭𝘢𝘯 𝘦𝘯 𝘗𝘩𝘪𝘭 𝘩𝘪𝘦𝘳. 𝘞𝘪𝘫 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘯𝘶 𝘪𝘯𝘮𝘪𝘥𝘥𝘦𝘭𝘴 𝘸𝘦𝘦𝘳 𝘵𝘩𝘶𝘪𝘴 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘌𝘒 𝘜18 𝘪𝘯 𝘙𝘶𝘴𝘭𝘢𝘯𝘥 𝘮𝘦𝘵 𝘥𝘦 𝘵𝘳𝘰𝘵𝘴 𝘰𝘮 𝘰𝘯𝘴 𝘭𝘢𝘯𝘥 𝘮𝘰𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘵𝘦𝘨𝘦𝘯𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥𝘪𝘨𝘦𝘯. 𝘝𝘢𝘯𝘢𝘧 𝘰𝘯𝘴 10𝘦 𝘴𝘱𝘦𝘭𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘢𝘭 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘫𝘦𝘶𝘨𝘥. 𝘞𝘪𝘫 𝘸𝘪𝘭𝘭𝘦𝘯 𝘨𝘳𝘢𝘢𝘨 𝘣𝘦𝘯𝘢𝘥𝘳𝘶𝘬𝘬𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘸𝘪𝘫 𝘩𝘪𝘦𝘳 𝘯𝘰𝘰𝘪𝘵 𝘩𝘢𝘥𝘥𝘦𝘯 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘴𝘵𝘢𝘢𝘯 𝘻𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘙𝘊 𝘖𝘤𝘵𝘰𝘱𝘶𝘴 𝘰𝘮𝘥𝘢𝘵 𝘻𝘦 𝘰𝘯𝘴 𝘢𝘭𝘵𝘪𝘫𝘥 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘻𝘪𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘨𝘰𝘦𝘥𝘦 𝘵𝘳𝘢𝘪𝘯𝘦𝘳𝘴, 𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩𝘦𝘴 𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘵𝘰𝘱𝘴𝘧𝘦𝘦𝘳 𝘥𝘪𝘦 𝘰𝘯𝘴 𝘳𝘶𝘨𝘣𝘺 𝘬𝘢𝘳𝘢𝘬𝘵𝘦𝘳 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘨𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘦𝘯𝘰𝘳𝘮 𝘪𝘯𝘱𝘢𝘤𝘵 𝘰𝘱 𝘰𝘯𝘴 𝘭𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘨𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵. 𝘈𝘭𝘴 𝘸𝘦 𝘥𝘢𝘯 𝘻𝘪𝘦𝘯 𝘩𝘰𝘦 𝘸𝘦 𝘷𝘢𝘯 𝘴𝘱𝘦𝘭𝘦𝘯 𝘰𝘱 𝘥𝘦 𝘷𝘦𝘭𝘥𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘔𝘰𝘭𝘦𝘯𝘦𝘪𝘯𝘥 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘞𝘒 𝘴𝘵𝘢𝘥𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘯 𝘙𝘶𝘴𝘭𝘢𝘯𝘥 𝘨𝘢𝘢𝘯 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘸𝘪𝘫 𝘫𝘶𝘭𝘭𝘪𝘦 𝘩𝘪𝘦𝘳 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘥𝘢𝘯𝘬𝘣𝘢𝘢𝘳 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘻𝘪𝘫𝘯.

𝘎𝘳𝘰𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘔𝘦𝘦𝘴, 𝘔𝘪𝘭𝘢𝘯 𝘦𝘯 𝘗𝘩𝘪𝘭.

#Trots #STRIJDERS

310, 2021

Wederom winst voor Octopus I

oktober 3rd, 2021|

Laatste try van de gewonnen wedstrijd tegen Etten-Leur is Max van der Heijden. Nog zo’n protégé uit de Octopus gelederen. Al 10 jaar lid en via de Rugby Academy Zuid met zo’n jonge leeftijd al meerdere seizoenen een vaste waarde van Octopus I.

Man of the Match vandaag Jelle van der Coer. Congrats!

2609, 2021

Debuutwedstrijd bij de senioren: Lukas Vermeulen

september 26th, 2021|

Een klinkende 2e overwinning op rij vandaag voor het 1e team van Octopus. In Eindhoven werd vrij eenvoudig met 5-40 gewonnen met een debuut wedstrijd bij de senioren voor Lukas Vermeulen. Klasse!
2609, 2021

U14 Bowl team oppermachtig

september 26th, 2021|

Het U14 Bowl team, combi Nijmeegse Rugby Club The Wasps-Octopus had een goede dag. De tegenstander uit Amsterdam was misschien van slag omdat ze in de file hadden gestaan of omdat hun eerste rij jammer genoeg collectief ziek waren. Hoe het ook zij: ze hadden niets tegen een ontketende U14 in te brengen. De 1e helft kende al 4 tries en ditto conversies. De U14 speelde mooi samen, er werd veel strakker uitgepasst dan vorige week en ze benutte de ruimte goed in de eerste helft. Amsterdam deed erg hun best, hun dames waren sterk, maar niet sterk genoeg.

In de tweede helft kwam de stand op 50-0 en dan wordt de puntentelling gestopt en eventueel de teams onderling beter in balans gebracht om nog een fijne wedstrijd uit te spelen. Na afloop stond er, welverdiend, een berg broodjes […]

Lid worden

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus, vul dan het volgende formulier in.
Rugby, durf jij het aan!!!

Donateur of sponsor worden?

Vind jij rugby ook zo’n mooie sport en/of draag je Rugby Club Octopus een warm hart toe?

Titel

Ga naar de bovenkant